Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2015 12:58 - Съпругата vs. Любовницата
Автор: theperfectwoman Категория: Тя и той   
Прочетен: 2358 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Първо искам да се извиня, че скоро не бях писала нищо, но бях много заета. А сега по темата.
 Много хора останаха с грешно мнение относно предшният ми постинг " Идеалната жена - мит или истина? " Имаше много коментари от типа, че идеалната жена е Съпругата. Но идеалната жена не е съпругата, идеална е всяка жена, която уважава себе си,  има ум и е амбициозна, борбена, независимо дали е съпруга, любовница или девойка. 
image
Съпругата е тази, която дарява любов, тя винаги е красива за своя мъж, изненадва го с нови и вкусни ястия, тя отглежда и възпитава децата МУ и върши всичко това с усмивка и любов в сърцето си. А късно вечер, когато той спи спокойно, тя гледа тавана, потънала в мисли. Щастлив ли е съпругът й, обича ли я все още и т.н. Но скоро мислите започват да се появяват все по - често и тогава съпругата прехвърля тревогите си на мъжа до себе си. Става ревнива, избухлива, емоционална... И тогава ( ако не и по - рано) така обичаният и обгрижван мъж отива при другата. Той не заслужава това, писнало му е от сълзи и емоционални излеяния, има нужда от нова жена, която да го боготвори и да не го занимава с " женски глупости". Цял ден е бил на работа ( също като съпругата си), а вечер след работа яде вечерята (която съпругата му е бързала да направи след като се е прибрала от работа) и лежи на дивана с дистанционното в ръка, пуфтейки от мрънкането на жена си, нима не разбира, че е изморен и не му е до бръщолевенето й?! 
image
И ето я нея, Любовницата, красива, в повечето случаи млада, забавна и по - разкрепостена от съпругата му в леглото. Тя не мрънка и не крещи. Тя изслушва, тя разбира, а понякога дори дава съвети. Тя е тайнствена, страстна, подканваща, изкусителна, готова да изпълни всичките му еротични фантазии. Тя не го критикува, тя ласкае мъжкото му его, тя му напомня колко е умен, успял, красив и забавен. 
Но винаги заспива и се събужда сама, защото той е при непоносимата си жена, която е роднина на дявола и той скоро ще напусне. По празниците тя е самичка (надявайки се, че той може и да успее да открадне няколко минути за нея), докато той е със семейството си и се забавлява. Тя не може да го представи на семейството си, защото той не е и никога не е бил неин. 
И въпреки разбитото си сърце тя прави всичко възможно да го направи щастлив и доволен, защото нейните чувства не са важни, дали тя е щастлива на часовете любов, не е от значение. Нали той е щастлив, нали той е обичан и обкръжен с внимание от две жени? 
image
Само на мен ли ми звучи като една много тъжна и извратена история? Само аз ли оприличавам мъжът на Бог, а жената независимо дали е съпруга или любовница на робиня?! 
Но, скъпи дами, вашият мъж не е Бог, нито вие сте робини, създадени, за да се грижите за тяхното щастие, освен ако те не ви отвръщат със същото! Не сме в Средновековието, където жените не са имали никакви права, а задълженията й да се свеждат до нейния съпруг и деца. В 21 век сме и сме напълно РАВНОПРАВНИ! Преди мъжът е изкарвал прехраната за семейството, а жената се е грижела за дома. Но сега и двамата работите по цял ден, и двамата се връщате уморени от работа, с разликата, че вие веднага след работа се грижете да има вечеря на масата, домът да е чист и подреден, вие обръщате внимание на децата, вие им помагате с домашните. Така че утре, когато и двамата се приберете от работа изморени, си поделете домакинските задължения, или се редувайте, защото вие сте СЪПРУГА, ЖЕНА, не ПРИСЛУЖНИЦА!
Колкото до любовницата, вие не сте младата, красива любима жена, в чийто обятия той няма търпение да отиде за каквато се смятате. Вие правите нещата, които е правила съпругата в началото на връзката им. Тя също като вас го е карала да се чувства желан, обичан и специален. И тя го е изслушвала, докато не се е превърнала в истеричната мрънкаща жена. И тогава вашият обичан мъж си е помислил, има уюта и спокойствието на семейното огнище, топла вечеря, чист и подреден дом, защо просто не си намери още някоя наивница, която да му дава това, което съпругата му е спряла да прави?
Вие също заслужавате нещо повече, не е честно да отдавате сърцето, душата и тялото си на един неблагодарен мъж срещу час- два лъжлива любов и празни обещания. Защото докато се стараете да задоволите всичките му желания, унищожавайки се, вие изпускате някой достоен мъж, който е готов да ви направи щастлива и да ви накара да се почувствате истински обичана!
Така че, скъпи жени, идеалната жена не е Съпругата или Любовницата, а жената, която се стреми към съвършенство, заради себе си, защото това е, което желае и я прави щастлива, а не заради мъж. Защото не мъжът, а вие сте мерило за съвършенство! 
Идеална е тази жена, коята уважава и обича себе си! 





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: theperfectwoman
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 17275
Постинги: 7
Коментари: 9
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930